Operation Food Freedom Overvecht


Operation Food Freedom Overvecht

Seinedreef 1, 3562 KM Utrecht  · 

In Utrecht Overvecht heeft Food Hero Mark Verhoef de handschoen opgepakt: Operation Food Freedom Overvecht. 

"Mijn naam is Mark Verhoef. Als bewoner van Overvecht en ondernemer bij De Sociale Pionier ben ik al jaren bezig met lokaal voedsel. Ik ben betrokken bij de stadslandbouw van de Voedseltuin Overvecht en Burezina. Ik hoop op een voedselsysteem waar iedereen  toegang heeft tot gezond en duurzaam voedsel. Dit kunnen we bereiken als we meer samenwerken om eigenaarschap in de voedselketen te creëren. Daarom ben ik bezig een eigen lokaal voedselnetwerk op te richten. De distributie van groenten en fruit via Operation Food Freedom hoort hier zeker bij." 

OFF is een initiatief van het boerencollectief Local2Local om verse boerenproducten (uit de eigen korte voedselketen) direct te leveren aan consumenten in de regio, via zogenaamde hubs (ophaalpunten). 

Samen maken we gezond voedsel lokaal en in de regio bereikbaar en vooral betaalbaar. Hoe? L2L werkt al jaren nauw samen met boeren in verschillende regio's en betaalt de boeren een eerlijke prijs voor de producten. In tegenstelling tot de supermarkten, komen hier alleen de kosten voor handeling en de logistiek bij, zonder tussenkomst van allerlei dure schakels of hoge winstmarges. Op deze manier kunnen we de prijs voor het abonnement laag houden. Dit komt neer op een grote besparing!

  • Je neemt een abonnement op 4 wekelijkse leveringen van ongeveer 7,5 kg groente, fruit en eieren, voor een vast bedrag;
  • De producten worden samengesteld door L2L, aan de hand van het seizoen, de beschikbaarheid, de prijsschommelingen en de variatie. De samenstelling wisselt per 4 weken, maar je kunt rekenen op een mooi aanbod;
  • Jouw abonnement via de hub OFF Overvecht (De Sociale Pionier) start op een van te voren bepaalde datum (die zichtbaar wordt bij het afrekenen) en je kunt tussentijds een levering pauzeren (bijvoorbeeld i.v.m. een vakantie). Halverwege de looptijd krijg je automatisch een bericht of je het abonnement wenst te verlengen. 

Assortiment Operation Food Freedom Overvecht

€ 17,50 (per levering)
Abonnement: Abonneer nu op groente, fruit & eieren! van Operation Food Freedom Overvecht


€ 17,50
Ondersteun eenmalig en help! van Operation Food Freedom Overvecht


Toegevoegd aan winkelwagen

Wil je verder winkelen of ben je klaar en wil je bestellen?

Met Operation Food Freedom regelen we samen onze voedselvrijheid

Dit is de webshop van Mark Verhoef van OFF Overvecht, mogelijk gemaakt door de initiatiefnemers Local2local. Volg ons op Facebook.

© 2024 Operation Food Freedom - powered by Local2local · Algemene voorwaarden · Privacyverklaring · Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW